Locatie

Locatie

Het congres Data Privacy vindt plaats in Congrescentrum 1931 in 's-Hertogenbosch

Congrescentrum 1931
Oude Engelenseweg 1, 's-Hertogenbosch

Routebeschrijving:

Per openbaar vervoer

1931 bevindt zich op ongeveer 10 minuten loopafstand van Centraal Station ’s-Hertogenbosch. U dient daarbij de stationsuitgang “West” te nemen en de borden “Brabanthallen” te volgen. 

U kunt vanaf 's-Hertogenbosch CS met de OV-fiets naar 1931 te komen. Meer informatie hieromtrent kunt u vinden op www.ov-fiets.nl.
Plan uw reis naar 1931 via www.9292ov.nl.

Per auto

1931 is per auto eenvoudig te bereiken en ligt op ongeveer 1 uur rijden van Apeldoorn, Amsterdam, Den Haag, Bergen op Zoom, Venlo, Roermond, Rotterdam en Antwerpen. 

A2 vanuit Utrecht / Eindhoven
Komende uit de richting Eindhoven of Utrecht volgt u de A2 richting ’s-Hertogenbosch en neemt u de afslag naar de A59 richting Waalwijk. Neem op de A59 afslag 46 “Engelen, industrieterrein de Vutter” en volg de ANWB borden “”Brabanthallen”. Bij Brabanthallen ’s-Hertogenbosch volgt u de aanwijzingen naar 1931 Congrescentrum.  

A2 vanuit Nijmegen
Volg de weg richting ’s-Hertogenbosch - Heesch - Oss op de A-59. Volg hier de afslag Rosmalen- Berlicum- ’s-Hertogenbosch Centrum en P+R Transferium. Bovenaan rechts afslaan naar de Graafsebaan. Houd hier de verwijzing ’s-Hertogenbosch aan op de Stadionlaan. Neem hier na 129 meter de eerste afslag op de rotonde naar de Stadionlaan. Op de Stadionlaan na 605 meter rechts aanhouden. Op de Bruistensingel na 370 meter links afslaan en op de Zandzuigerstraat links afslaan naar de Diezekade. Op het kruispunt aan het einde van de Diezekade rechts afslaan en u bent gearriveerd. 

Parkeren

De ruime parkeergelegenheid maakt 1931 ook geschikt voor bezoekers die met de auto willen komen. U kunt uw auto parkeren op P3b of P4. Let op dit is aan de kant van de toren, dus niet aan de kant van de entree en grote parkeerplaats van de Brabanthallen