Programmacommissie

Marbus_Rachel_0005.jpg
Rachel Marbus
Privacy officer
KPN

Rachel is een burgerrechtenfundamentalist en verzot op het grondrecht op Privacy. Als iemand tegen haar roept “Privacy is dood”, ontsteekt ze doorgaans in een vlammend betoog startend met “Ik heb niets te verbergen, maar dat hoeven ze niet te weten”. Marbus is Privacy Officer van KPN, heeft wetenschappelijk onderzoek gedaan naar privacy en identiteiten in de online wereld, is bestuurslid van het PvIB, spreekt vaak over privacy & security en heeft een vaste column in het blad Informatiebeveiliging.

Nico Schutte.jpg (1)
Nico Schutte
Privacy Officer
Philips

Nico heeft diverse leiderschapsrollen vervult binnen en buiten Philips, waaronder BlackBelt en directeur procesverbetering. Tegenwoordig werkt hij CIPP/E, CIPP/US als Sr. Privacy Officer bij Philips met privacy-verantwoordelijkheid voor de wereldwijde consumenten-business

Robert Garskamp
Robert Garskamp
founder
IDnext

Robert is bekend met de onderwerpen privacy, security en Identity en access management. Volgens hem valt het onmogelijk te voorspellen hoe het gebruik van digitale identiteitsdata en haar kwetsbaarheden zich zullen ontwikkelen in de toekomst. Maar één ding is duidelijk: steeds meer diverse data wordt gebruikt voor steeds meer functies door steeds meer gebruikers in een gedistribueerde wereld. Robert is ook founder van het IDnextplatform. 

Frank van Vonderen_DPC2015.jpg
Frank van Vonderen
Partner
Verdonck, Klooster & Associates

Frank van Vonderen is bedrijfskundige en trekker van de privacy praktijk van Verdonck, Klooster & Associates.

Meer sprekers worden geladen