Sprekers 2018

Paul.jpg
Dagvoorzitter
Paul van Liempt
Journalist & Interviewer
RTL Z & BNR

Paul is sinds 7 september presentator van Van Liempt Live op RTLZ, iedere werkdag van 22:00 tot 23:00 uur. Daarvoor had hij zijn eigen talkshow op BNR Nieuwsradio. Hij maakte eerder programma’s bij de Vara (Punch) de VPRO (De Avonden) en het station TalkRadio. Op RTL 4 leidde hij de discussie na het Carrédebat op 4 september 2012. Voor Llink maakte hij het buitenland programma 'Paul van Liempt in Sierra Leone'.

Voor Het Parool, Vrij Nederland en Het Financieele Dagblad schreef hij grote interviews en achtergrondverhalen over media, economie, politiek en sport. Hij treedt regelmatig op als dagvoorzitter, discussieleider en interviewer. Hij schreef vijf boeken: over media, onderwijs, sport, maatschappij en economie.

Hardwin van den Doel_DP2018.jpg
Hardwin van den Doel
Afdelingsmanager management informatie
RDGG (Reinier de Graaf Groep)

Hardwin is verantwoordelijk voor Business Intelligence en data analyses binnen het Reinier de Graaf ziekenhuis in Delft. Hij haalt veel energie uit de kansen om met data en inzichten de bedrijfsvoering en patiëntenzorg binnen het ziekenhuis te verbeteren.

Ad Krikke.jpg
Ad Krikke
Corporate Information Security Officer
DSM

Ad werkt sinds 2002 voor DSM. Na functies van IT-programma manager en interne IT & Security inspecteur is Ad nu verantwoordelijk voor de beveiliging van de computersystemen van DSM (CISO). Ad is voorzitter van de Multi-National ISAC (NCSC) en gastdocent aan de Universiteiten van Tilburg (TIAS), Antwerpen en Maastricht. In 2018 heeft Ad het boek “Een Duurzame Digitale Economie” gepubliceerd

Reinier Treep
Reinier Treep
Data Protection Officer
Nuon

Reinier is Data Protection Officer voor Nuon sinds 2014. Heeft het privacy beleid en programma opgezet. Afgelopen jaar een leidende rol bij GDPR implementatie binnen Vattenfall (moederbedrijf van Nuon) met oa. veel aandacht voor training & awareness. Eerdere functies op snijvlak van Marketing, Business Development en IT. Reinier is van mening dat een DPO oplossingen moet aanbieden in plaats van beperkingen. Zijn ervaring deelt hij regelmatig via seminars en gastcolleges. Reinier is CIPP/E en CIPM gecertificeerd.

Hugo Alves_DP2018.jpg
Hugo Alves
Technical Accountmanager
Google Cloud

Hugo is a Technical Account Manager within Google Cloud’s Professional Services Organization, where he helps Google’s most strategic customers realize their Cloud Strategy. Before that, Hugo worked on a variety of different roles, some of them in a consulting capacity, ranging from IT Management to Technology Architecture.

Meer sprekers worden geladen