Sprekers 2018

Sophie van Hoytema.jpg
Sophie van Hoytema
Actrice
The Actor Factory

Sophie gaat moeiteloos gesprekken aan tot op academisch niveau, onthoudt elke naam en improviseert heel gemakkelijk zonder de grote lijn te verliezen. Maar ook met geweldig gezongen aankondigingen van sprekers kan Sophie het luchtig verschil maken in een inhoudelijke dag. Haar energieke presentatie en prachtige zangstem maken dit tot de pareltjes van uw evenement. Het is niet voor niets dat zij “de liedjesjuwelier” wordt genoemd. Sophie spreekt vloeiend Nederlands en Engels. Kortom een veelzijdige vakvrouw die haar mannetje staat.

Sophie van Hoytema is een geboren entertainer en zangeres. Na een afgeronde studie (1999) aan de Technische Universiteit in Delft (ir) moest ze dan ook wel naar de Kleinkunstacademie te Amsterdam (afgestudeerd in 2003). Haar finaleplaats in het Amsterdams Kleinkunst Festival in 2008 is het tastbare bewijs van haar theatrale talenten en sprankelende persoonlijkheid.

Met een groot empatisch vermogen maakt zij contact met elk publiek. Van Raad van bestuur tot kinderleidsters, van financiële wizzards tot enzym-ingenieurs tot toiletjuffrouwen

David Korteweg
David Korteweg
Privacy Expert
Bits of Freedom

David zet zich in voor een betere bescherming van de rechten van burgers online en maakt zich sterk voor een open en vrij internet. Eerder was hij IT-advocaat in Amsterdam. Bij Bits of Freedom houdt hij zich onder andere bezig met online privacyvraagstukken, profilering en massasurveillance door overheden.

 

Marc van Lieshout_DP2018.jpg
Marc van Lieshout
Senior researcher TNO; zakelijk directeur Privacy en Identity lab
TNO

Marc is senior onderzoeker bij TNO. Daarnaast is hij zakelijk directeur van het Privacy & Identity Lab (PI.lab), een samenwerkingsverband van TNO met Radboud Universiteit en Tilburg University. In zijn werk richt Marc zich op de innovatieve kracht van privacyvriendelijke benaderingen.

Ted Mos_DP2018.jpg
Ted O. Mos
Sr. Project- en Beleidsadviseur Informatieveiligheid, Privacy en Security specialist
Ministerie van Justitie en Veiligheid

Ted is bij Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) iemand die vanuit zijn kennisachtergrond binnen de kwaliteitsaspecten privacy- en informatiebeveiliging van de informatievoorziening vooral op zoek is naar een praktische en werkbare invulling. Het in control komen en blijven van daarmee voor de organisatie werkbare maar duurzame oplossingen waarbij recht wordt gedaan aan een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens. Werken vanuit de kansen die de AVG de organisatie biedt maakt de investeringen die de AVG met zich meebrengt er een die in de tijd gezien gaat bijdragen aan het efficiënt en effectief invulling kunnen blijven geven aan organisatiedoelen.

Ernst de Rijk_DP2018.jpg
Ernst de Rijk
Business Area Manager Awareness & Education
Vest Information Security

Ernst is sinds 2008 werkzaam als Information Security Officer bij verschillende organisaties (zowel bedrijfsleven als overheid)  binnen bedrijven. Werkzaam bij Vest vanaf 2016 als consultant en verantwoordelijk voor de business area Awareness.

Meer sprekers worden geladen