Sprekers 2019

Konrad de Groot_IT&IS2019.jpg
Konrad de Groot
Account Manager
Varonis

Experienced Strategic Account Director with 20+ years demonstrated history of working in the information technology and services industry. Skilled in Sales, Business Development, Business Intelligence, IT Security, and Marketing Strategy.

michael osborne.jpg
Michael Osborne
Manager Security and Privacy Group
IBM

Michael Osborne has a global role as Lead for IBM Q Security and Encryption. His current focus includes leading IBM Research division's Quantum Safe Cryptography efforts to develop and standardise quantum resistant technology and transferring this technology to IBM’s products and services. 

Rion Rijker_DP2019.jpg
Rion Rijker
IT-jurist
TrainMe

Rion is een ervaren IT-jurist (CIPP/E, CIPM & FIP), consultant en mede-eigenaar van TrainMe B.V. Vanuit zijn eigen consultancybureau Rijker Legal & IT Advisory adviseert Rion dagelijks verschillende typen organisaties op het gebied van privacy, informatiebeveiliging en juridische kwesties. Daarnaast werkt hij als OF-Counsel bij het specialistische advocatenkantoor SOLV en spreekt hij regelmatig op seminars over de onderwerpen uit zijn vakgebied.

Marius van Rijswijk_DP2019.jpg
Mr. Marius van Rijswijk
MBA CIPP/E CIPM
Verdonck, Klooster & Associates

Marius is een veel gevraagd spreker op het gebied van privacy, geeft trainingen en awareness workshops op het gebied van gegevensbescherming en is praktijkdocent van de Masterclass Privacy Governance van de Security Academy en VKA. Voordat Marius senior consultant privacy & security werd bij Verdonck, Klooster & Associates, heeft hij ruim vier jaar gewerkt als zelfstandig ondernemer. Naast zijn werk als compliance officer heeft hij, in die tijd, onderzoek gedaan naar de balans tussen compliance en integriteit en heeft hij op basis van dit onderzoek het boek ‘Handboek Integriteit & Compliance, maak integriteit meetbaar en van iedereen’ geschreven en gepubliceerd. Marius heeft veel verschillende organisaties in diverse sectoren geholpen om meer grip op gegevensbescherming te krijgen.

Rosendaal.jpg
Arnold Roosendaal
Member of the Advisory Board
IDnext Association

Mr. dr. Arnold Roosendaal is directeur bij Privacy Company en lid van de Advisory Board van ID Next. Als expert op het gebied van privacy en identiteit werkt Arnold aan een diversiteit aan nationale en internationale onderzoeks- en adviesprojecten. Dit doet hij zowel voor overheden als voor commerciële partijen. In zijn werk slaat hij de brug tussen juridische kaders, technologische ontwikkelingen en maatschappelijke discussies.

Meer sprekers worden geladen