Sprekers 2019

Paul.jpg
Dagvoorzitter
Paul van Liempt
Journalist & Interviewer
RTL Z & BNR

Paul is sinds 7 september presentator van Van Liempt Live op RTLZ, iedere werkdag van 22:00 tot 23:00 uur. Daarvoor had hij zijn eigen talkshow op BNR Nieuwsradio. Hij maakte eerder programma’s bij de Vara (Punch) de VPRO (De Avonden) en het station TalkRadio. Op RTL 4 leidde hij de discussie na het Carrédebat op 4 september 2012. Voor Llink maakte hij het buitenland programma 'Paul van Liempt in Sierra Leone'.

Voor Het Parool, Vrij Nederland en Het Financieele Dagblad schreef hij grote interviews en achtergrondverhalen over media, economie, politiek en sport. Hij treedt regelmatig op als dagvoorzitter, discussieleider en interviewer. Hij schreef vijf boeken: over media, onderwijs, sport, maatschappij en economie.

Reinier Treep
Reinier Treep
Data Protection Officer
Schiphol Group

Reinier was tot eind vorig jaar de Data Protection Officer voor Nuon, waar hij het privacy beleid en programma heeft opgezet. Daarnaast had Reinier een leidende rol bij de GDPR implementatie binnen Vattenfall (moederbedrijf van Nuon) met o.a. veel aandacht voor training & awareness. Inmiddels is Reinier actief als Data Protection Officer bij de Royal Schiphol Group.

Eerdere functies op snijvlak van Marketing, Business Development en IT. Reinier is van mening dat een DPO oplossingen moet aanbieden in plaats van beperkingen. Zijn ervaring deelt hij regelmatig via seminars en gastcolleges. Reinier is CIPP/E en CIPM gecertificeerd.

Menno Weij_Infra2015.jpg
Menno Weij
Legal Counsel
BDO

Menno is legal counsel bij BDO, gespecialiseerd in recht en technologie. Denk aan intellectuele eigendom & technologie, contracten & technologie, alsmede privacy & technologie. Menno is redactielid van het Tijdschrift voor Internetrecht en is co-founder van IncPlus (een incubator), co-founder van VraagHugo (een legal-tech startup) en commissaris bij het SoT-fund.

Meer sprekers worden geladen