Sprekers

Franciska Boel_DP2019.jpg
Francisca Boel
DPO - Functionaris Gegevensbescherming
SYNTYCHE BV

Francisca is advocaat privacyrecht en arbeidsrecht. Zij doet compliance projecten voor diverse organisaties, onder andere namens SYNTYCHE waar zij lid is van het Community Team.

Haar missie is om organisaties op een praktische, nuchtere manier compliant maken. Je niet gek laten maken door de AVG, maar stap voor stap kijken wat nodig is en hoe draagvlak voor de AVG binnen de organisatie te creëren en te behouden.

Paul.jpg
Dagvoorzitter
Paul van Liempt
Journalist & Interviewer
BNR & VDO

Paul had zijn eigen talkshow op BNR Nieuwsradio. Hij maakte eerder programma’s bij de Vara (Punch) de VPRO (De Avonden) en het station TalkRadio. Op RTL 4 leidde hij de discussie na het Carrédebat op 4 september 2012. Voor Llink maakte hij het buitenland programma 'Paul van Liempt in Sierra Leone'.

Voor Het Parool, Vrij Nederland en Het Financieele Dagblad schreef hij grote interviews en achtergrondverhalen over media, economie, politiek en sport. Hij treedt regelmatig op als dagvoorzitter, discussieleider en interviewer. Hij schreef vijf boeken: over media, onderwijs, sport, maatschappij en economie.

Konrad de Groot_IT&IS2019.jpg
Konrad de Groot
Account Manager
Varonis

Experienced Strategic Account Director with 20+ years demonstrated history of working in the information technology and services industry. Skilled in Sales, Business Development, Business Intelligence, IT Security, and Marketing Strategy.

Rion Rijker_DP2019.jpg
Rion Rijker
IT-jurist
TrainMe

Rion is een ervaren IT-jurist (CIPP/E, CIPM & FIP), consultant en mede-eigenaar van TrainMe B.V. Vanuit zijn eigen consultancybureau Rijker Legal & IT Advisory adviseert Rion dagelijks verschillende typen organisaties op het gebied van privacy, informatiebeveiliging en juridische kwesties. Daarnaast werkt hij als OF-Counsel bij het specialistische advocatenkantoor SOLV en spreekt hij regelmatig op seminars over de onderwerpen uit zijn vakgebied.

Meer sprekers worden geladen